Fri fragt & 30 dages returret - Find dit næste smykke her!

Handelsbetingelser


HANDELSBETINGELSER

 

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER
Caroline Dysted Jewellery
CVR: 41 22 41 42
Adresse: Høegh-Guldbergs Gade 31, 1. tv., 8000 Aarhus C
Mail: carolinedystedjewellery@hotmail.com
Telefon: (+45) 61 54 72 60

 

BESTILLING
Når du afgiver en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse på den e-mail, som du angav under bestillingen. Har du ikke modtaget denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte mig. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Ønsker du ikke at handle direkte via min webshop, kan du sende din bestilling til carolinedystedjewellery@hotmail.com.

 Ved bestilling af specialvarer (varer som er fremstillet efter dine personlige specifikationer eller som har fået et tydeligt personligt præg) modtager du i første omgang et tilbud, som bedes bekræftes hurtigst muligt. Når tilbuddet er bekræftet, er aftalen indgået og jeg går i gang med produktionen af din bestilling. BEMÆRK: Ved bestilling af specialvarer, som produceres på bestilling, bortfalder fortrydelsesretten. Der er dog fortsat reklamationsret på dine varer, jf. nedenfor under punktet ”Reklamation”

Når du handler hos Caroline Dysted Jewellery indgås aftalen på dansk.

PRISER
Alle priser angives i danske kroner (DKK). Priserne på hjemmesiden er dagspriser og det er prisen på bestillingstidspunktet, der er den gældende pris for købet. Caroline Dysted Jewellery tager forbehold for trykfejl og prisfejl.

PRODUKTER
Hos Caroline Dysted Jewellery er alle varer håndlavet. Produktbillederne på hjemmesiden er derfor kun vejledende og varerne kan variere i forhold til disse.

BETALING
Jeg tilbyder flere betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform jeg anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

LEVERINGSTID
Hos Caroline Dysted Jewellery er alle produkter håndlavet. Leveringstiden afhænger derfor af købets karakter og omfang. Skal du bruge varen inden for en bestemt dato, bedes du venligst oplyse mig herom.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER
Som kunde betaler du fragtomkostninger ved køb af en vare, medmindre andet er fremsat ved betaling af varen

Fragtpriser fremgår ved køb

FORTRYDELSESRET & RETURNERING
Når du handler hos Caroline Dysted Jewellery har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele mig, at du fortryder købet. Når du ønsker at returnere varen, skal du udfylde ”returformularen” nederst på siden og vedlægge sammen med den vare du ønsker at returnere.

 Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen på den aftalte adresse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag, nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

 For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give mig meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelse af varen.

 Ved returnering af en varer vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da varen blev købt.

 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som ”brugt”, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Jeg anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

 Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Varen skal altid returneres i original emballage.

 Du kan ikke fortryde købet blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give mig tydelig meddelelse herom.

 BEMÆRK: Du skal selv betale omkostninger for returfragt.

 BEMÆRK: Ved bestilling af specialvarer, som er fremstillet efter dine personlige specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg bortfalder fortrydelsesretten.

Returvarer sendes til: Caroline Dysted Jewellery

Adresse: Høegh-Guldbergs Gade 31, 1. tv, 8000 Aarhus C

REKLAMATION
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler meddeles til carolinedystedjewellery@hotmail.com.

Det er vigtigt at fejl meddeles til mig ”inden rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Ved fejl, som kan rettes ved reparation, er det op til Caroline Dysted Jewellery at vurdere, om reparation eller ombytning skal finde sted. Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Er der ikke tale om en reklamation, afholder du selv omkostninger forbundet med fragten.

Varen sendes til: Caroline Dysted Jewellery
Adresse: Høegh-Guldbergs Gade 31, 1. tv, 8000 Aarhus C

KONTAKT MIG
Hvis du vil kontakte mig, kan du gøre det via mail: carolinedystedjewellery@hotmail.com eller telefon (+45) 61 54 72 60

PERSONOPLYSNINGR
Personoplysninger og anden information, som oplyses Caroline Dysted Jewellery vil blive indsamlet og opbevaret i digitalt format hos Caroline Dysted Jewellery. Personoplysningerne opbevares indtil det tidspunkt hvor reklamationsfristen udløber (24 måneder efter modtagelse af varen), hvorefter personoplysningerne slettes. Caroline Dysted Jewelley bærer ansvaret for at disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Personoplysningsansvarlig:
Caroline Dysted Jewellery
CVR: 41 22 41 42
Høegh-Guldbergs Gade 31, 1. tv
8000 Aarhus C

 Kundeoplysninger som gemmes er navn, adresse, e-mail, telefonnummer og købshistorik hos Caroline Dysted Jewellery.

Herudover videregiver jeg aldrig dine personoplysninger til tredjemand, og jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Jeg foretager registeringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Caroline Dysted Jewellery har du altid ret til at gøre indsigelse mod en registrering. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Caroline Dysted Jewellery via e-mail carolinedystedjewellery@hotmail.com.

 

RETURFORMULAR

 Find vores returformular ved at klikke her.