Fri fragt & 30 dages returret - Find dit næste smykke her!

Om mig


Hvem er jeg?

Mit navn er Caroline Dysted. Jeg er autodidakt smykkedesigner, og jeg er stifter og indehaver af Caroline Dysted Jewellery.

Gennem flere år har jeg arbejdet med smykker i forskellige materialer indtil jeg i 2015 blev forgabt i arbejdet med ædelmetaller. Jeg har i mange år vidst, at smykker var min store passion, hvilket også resulterede i at jeg i 2020 startede mit eget firma.

Min store inspirationskilde til smykkerne kommer fra naturen. Det er også her at jeg finder alle navnene til min smykker. Jeg finder både den blide og vilde natur meget inspirerende, hvilket mine smykker også afspejler. Min store kærlighed ved smykkerne ligger i at udtrykke mig og skabe noget unikt igennem dem. Jeg elsker at lave noget anderledes, så jeg forsøger altid at være så original som muligt i mine designs.

En af mine vigtigste mærkesager er, at du skal kunne bære ethvert af mine smykker mange år frem. Smykkerne produceres derfor kun af massive materialer af højeste kvalitet, så du er sikret et tidsløst smykke, som du kan have resten af dit liv.